Gratis verzending vanaf €70

  Voor 23.30 (NL) besteld, volgende dag in huis

  Achteraf betalen

Apetaminstore

  Gratis verzending vanaf €70

  Achteraf betalen

  Voor 23.30 (NL) besteld, volgende dag in huis

Guarana – voor langdurige energie en verbeterde mentale & fysieke gezondheid

Guarana is een plant, afkomstig uit het Amazonegebied en biedt vele voordelen, waaronder een stimulerende werking, het zorgt voor gewichtsverlies en het versterkt de cognitie. Lees hier welke voordelen guarana voor jou kan hebben.

***

Tijdens mijn studententijd dronken mijn medestudenten liters koffie weg om zich te kunnen concentreren en te leren voor hun tentamens. Koffie was voor mij geen optie, dus ging ik op zoek naar een alternatief voor meer energie en een betere focus.
Guarana bood uitkomst! Ik vermengde het guarana poeder met water en ontdekte dat ik veel meer (en langdurig!) energie kreeg. Het heeft me zeker geholpen bij het afronden van mijn studie.

Telly – Founder Apetaminstore

***

Wat is guarana? Guarana is vernoemd naar de Guarani-stam, die voornamelijk in het Braziliaanse Amazonegebied voorkomt. Het is een soort klimplant die vruchten draagt ​​die lijken op een koffieboon. Het lijkt zelfs niet alleen op een koffieboon, het heeft ook een vergelijkbare werking – guarana bevat een aanzienlijke dosis cafeïne, die bijdraagt aan de vele gezondheidsvoordelen van de plant.

Guarana wordt gebruikt vanwege zijn positieve effecten op de mentale en fysieke gezondheid. Het bevat diverse stimulerende bestanddelen. Naast cafeïne zijn dit onder andere theofylline en theobromine. Daarnaast is guarana een bron van meerdere vitamines en antioxidanten, waaronder tannine en saponine. 

Gezondheidsvoordelen van Guarana. Guarana biedt verschillende gezondheidsvoordelen. We zetten er enkele op een rijtje:

Langdurige energie en focus. De zaden van de guarana bevatten vier tot zes keer de hoeveelheid cafeïne in vergelijking met koffiebonen. Cafeïne zorgt voor langdurige energie en focus. Het ultieme middel om flink wat werk te verzetten of te studeren voor dat lastige tentamen.

Verbetering van cognitieve functies.  De bestanddelen van guarana zorgen ervoor dat het geheugen en andere hersenactiviteiten verbeteren. Daarnaast verbetert het ook je algehele stemming.

Gewichtsverlies. Guarana kan je helpen bij afvallen. Zowel door de eetlust remmende eigenschappen als door de bestanddelen vezel vetzuren en eiwitten, waarvan is bewezen dat ze bijdragen aan gewichtsverlies.

Gezonde spijsvertering. Guarana bevat veel vezels, die bijdragen aan de optimalisatie van de stoelgang en de algehele darmgezondheid. Ook wordt guarana gebruikt om (chronische) diarree en obstipatie te verhelpen. 

Goed voor hart en bloedvaten. Guarana kan de gezondheid van het hart en bloedvaten bevorderen door de bloedstroom te verbeteren en bloedstolsels te voorkomen.

Antibacteriële werking. Guarana bevat verschillende werkzame stoffen die schadelijke bacteriën – zoals de E-coli-bacterie – kunnen remmen of doden. Hierdoor loop je een verminderde kans op (darm)ontstekingen en bloedingen.

Hoe werkt guarana? De samenstelling van guarana zorgt voor unieke en effectieve functies. Hoewel guarana meer cafeïne bevat dan welke andere plant ter wereld, is cafeïne niet het enige bestanddeel dat zorgt voor de vele voordelen. Uit onderzoek blijkt dat de positieve eigenschappen van guarana voornamelijk zijn toe te schrijven aan de aanwezigheid van theobromine en theofylline, evenals tannine en saponine.

Guarana kopen bij Apetaminstore.nl Guarana kan ervoor zorgen dat je je minder moe voelt, vet verliest en je cognitie versterkt. Of je nu je energieniveau wilt verhogen of je algehele gezondheid wilt verbeteren, guarana is het proberen waard. 

Als je 1 theelepel guarana poeder toevoegt aan yoghurt, shakes, smoothies of het als een shot drinkt, ontvang je direct alle voordelen die guarana te bieden – 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers en kunstmatige ingrediënten.

 

De waardering van apetaminstore.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 1472 reviews.