Gratis verzending vanaf €70

  Voor 23.30 (NL) besteld, volgende dag in huis

  Achteraf betalen

TERRABOA

  Gratis verzending vanaf €70

  Achteraf betalen

  Voor 23.30 (NL) besteld, volgende dag in huis

Retourneren

Is het artikel dat je van ons hebt ontvangen toch niet helemaal naar wens, of heb je je bedacht?

U heeft wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Zorg er voor dat het pakket voldoende gefrankeerd is, onvoldoende- of niet gefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd. Sluit altijd de bijbehorende pakbon bij en stuur het artikel retour in de originele of een gelijkwaardige verpakking, zodat het onbeschadigd bij ons aankomt.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@apetaminstore.nl. Zodra het door jou geretourneerde artikel onbeschadigd door ons is ontvangen, zullen we binnen 10 dagen na ontvangst het verschuldigde bedrag aan je overmaken.

Retour adres:
Apetaminstore
Kerkeplaat 11
3313LC DORDRECHT
Nederland

Artikel beschadigd ontvangen?
Da’s niet zo mooi, gaan we je mee helpen natuurlijk!

Wat te doen:
Stuur een email naar info@apetaminstore.nl voor een snelle afhandeling.
Ma-Vrij van 9.00-17.00 uur