Gratis verzending vanaf €70

  Voor 23.30 (NL) besteld, volgende dag in huis

  Achteraf betalen

TERRABOA

  Gratis verzending vanaf €70

  Achteraf betalen

  Voor 23.30 (NL) besteld, volgende dag in huis

COVID-19 UPDATE – TIJDELIJKE LEVERINGSVOORWAARDEN

Vanwege sluiting van niet-essentiële bedrijven naar aanleiding van de COVID-19 epidemie, zijn leveringen aan de meeste afhaalpunten tijdelijk niet beschikbaar. Bezorging aan huis wordt wel gehandhaafd, echter is het mogelijk dat dit enige vertraging oploopt ten opzichte van de gebruikelijke levertermijnen.

NEDERLAND & BELGIË

Besteld voor 23.30 (NL) uur op:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Eerste bezorgpoging:
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Maandag
Maandag

Verzending & Levering 

  • Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 23.30 (NL) worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 5,35 voor standaard verzending binnen Nederland & €7,- voor België. Levering verloopt via DHL/postnl. Over het algemeen zal de aflevering binnen 1 werkdag zijn tussen 09.00 & 21.30.
  • Begrijp alsjeblieft dat er soms vertragingen kunnen optreden als gevolg van factoren buiten onze controle, vanwege de vervoerder, zoals vertragingen bij het weer of vakanties/feestdagen.
  • Elke bestelling geplaatst op zaterdag of zondag wordt de volgende maandag bezorgd.
  • Zodra uw pakket gereed is voor verzending, ontvangt u een e-mailbevestiging met traceer gegevens.

Internationale verzending Lees alstublieft!                                                                                                            Alle pakketten die in uw land worden geïmporteerd, kunnen onderhevig zijn aan douane, belastingen of andere kosten. U bent verantwoordelijk voor alle toepasselijke douane-, invoerrechten, belastingen en kosten die in rekening worden gebracht door uw overheid. Neem contact op met het douanekantoor van uw land voor de respectievelijke kosten en tarieven voor pakketten die buiten uw land komen.
Deze kosten worden betaald aan uw lokale vervoerder of overheid en worden niet geïncasseerd door Apetaminstore en kunnen dus niet worden terugbetaald.

Alle toepasselijke vergoedingen moeten door de ontvanger worden betaald om het pakket te ontvangen. Aangezien we u niet kunnen adviseren over de hoogte van deze kosten, raden we u aan contact op te nemen met het douanekantoor of de belastingadviseur van uw land voor de respectievelijke kosten en tarieven voor een pakket dat buiten uw land komt.

Met andere woorden, als uw land belasting wil heffen over de artikelen die u hebt besteld, bent u verantwoordelijk om die belastingen te betalen. Apetaminstore is niet verantwoordelijk voor de import- of belastingkosten van uw land. Vanwege internationale douanevoorschriften beperken of vertragen sommige landen de invoer van vloeistoffen, vitaminen of glas. Bekijk online om te zien of uw land het importeren van deze items toestaat.

Nieuwe internationale verzendupdates per land
Alle internationale bestellingen worden door DHL/POSTNL verzonden en duren meestal 4-8 werkdagen.
Houd er rekening mee dat de douane een item soms gedurende een bepaalde periode vasthoudt voordat het aan u kan worden afgeleverd.